pauseplay
/
show/hideshow/hide
Hvorfor Velge Brannalarm Og Innbruddsalarm Fra

Hvorfor Velge Brannalarm Og Innbruddsalarm Fra

Vi fikk ikkje hamstra inn mange kuppa, men enda opp med eit abbonement på boligalarm frå Sector Alarm. Boligalarmene vi kan få installert i Norge i dag er av meget høy kvalitet og leverandører som velkjente Sector Alarm tilbyr et topp moderne system som gjør det veldig enkelt. Alarmtjenesten som leveres fra Sector er rett og slett komplett, og det er ikke den ting man ikke kan sikre seg mot eller få beskyttelse for. Det finnes ikke noen fast pris for en boligalarm trådløs (http://boligalarm.xyz) gjennom Sector og kostnadene vil naturligvis være avhengig av hvilken pakke du bestiller. Trygghet har ingen pris og du vil føle deg mye bedre både når du er hjemme i huset ditt og bortreist fra boligen! Vi tilbyr våre kunder et unikt sortiment av produkter og tjenester innen boligalarm og det tilkoblede, smarte hjemmet.

En moderne alarm idag har mange muligheter, og det er viktig at man lærer seg å bruke den. Det er kort sagt viktig at den alarm man anskaffer seg blir en nyttig hjelp og ikke en irritasjon. Normal pris er 300-350 kroner i måneden for brann og innbrudd, og bindingstid for ett år. Merk at enkelte selskap har bindingstid for ett år som man må varsle om man ikek vil ha innen tre måneder før forrige periode går ut. Dvs, om man ringer dem en uke før ny bindingstid er det ofte for sent. Mange eldre har gode erfaringer med falken og har blitt med på lasset fra den perioden.

Installasjon og service Sammen med en profesjonell montør fra Sector Alarm får du en skreddersydd boligalarm etter ditt behov og dine ønsker. Slik velger du riktig boligalarm Det viktig at du velger den boligalarmen som dekker ditt og din families behov. Ferske tall for årets seks første måneder bekrefter at boligalarm redder liv og reduserer risikoen for uønskede hendelser.

Med Verisure App er det enkelt å styre og ha kontroll på boligen gjennom mobilen, hvor enn du måtte befinne deg. Som Norges største boligalarmselskap har Verisure uten tvil ambisjoner om å være leverandør av boligalarm til alle slags husstander i Norge. Dersom du eier et eget hus er det anbefalt med husalarm for å beskytte deg, din famile og dine eiendeler fra uønskede hendelser. Fra studier er det vist at det er 25 ganger større sannsynlighet for innbrudd dersom ditt hjem ikke er utstyr med alarm.

Det var securitas man så på kjøpesentre, i resepsjoner, på konserter osv og da var det enkelt å velge dem til å sikre huset. Securitas direct kjøpte Hafslund og fikk derfor muligheten til å få sine skilt opp hvor det var hafslund alarmer. Siden hafslund hadde solgt mye enkronesanlegg, så ble securitas mye eksponert på boligfeltene og folk velger ofte det naboen har. Mange selgere går på securitas hus fordi de tipper at det er gamle hafslund anlegg der, som de tilbyr å oppgradere og gi en lavere pris.